Love

Love

onsdag 21. mars 2012

Nam nam nam :D

Heisann :)

I dag har vi koset oss masse inne :) Er ikke akk mye vært til å gå ut i fortiden :O

Men i dag har vi som sakt koset oss masse her hjemme med
duplo klosser, thomas tog bøker, tegning, maling og mye mer :)
I sted var vi på butikken en tur for å handle inn til middagen :)

I dag har vi hatt en utrolig god middag.
Å må virkelig si at det var fantastisk godt med noe annet en det samme gammle som
alltid blir laget som spagetti og kjøttdeig osv..

Oppskrift:


Hvit saus

3 SS (45g) Smør
3 SS Hvetemel
5 SS Melk. Skummet melk går også fint.
2 SS Hvitvin eller 1-2 TS Hvitvinseddik
0,5 TS Salt
Smak til med muskatpulver

Ingredienser:

60g Grønne erter
120g (to stk) Gulrot i små terninger
220g Fiskepudding i små terninger
100g Rensket reker
Fint kuttet dill

8 Tertelskjell
16 asparges. Beregn to asbages pr skjell

Smelt smør i en gryte med tykk bunn og rør inn hvetemel. Spe på med melk litt etter litt og rør godt ut.
La melblandingen småkoke under omrøring i 3-4 minutter.
Smak til med vin/eddik, salt og muskatpulver.
Ha i gulerot og deretter ertene.
Guleroten må kokes i røren i ca 5 minutter for å bli myk nok.
Mot slutten har man i fin kuttet dill, fiskepudding og reker.
Så er den klar for å severes.

Ha noen dråper sitron saft over skjellet og pynt med sitron skive :)

Dette er en utrolig god middag fra rundt 70 tallet.

Eg anbefaler denne retten om du skal no ha en koselig kveld med kjæresten eller
ha en jente kveld, da den er lett å lage, tar ikke lang tid å lage å den er utrolig god. :)
Da går liksom ikke hele dagen/kvelden opp i matlaging ;)





Photobucket

1 kommentar:

Mette sa...

Nam.. Det såg deilig ut :D:D